METABO støvsuger ASR 35 H ACP

5.744 kr.

Oplev METABO støvsuger ASR 35 H ACP – effektiv, stilren og med intelligent automatisk rengøring, der sikrer optimal støvopsamling under arbejdet.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710401703864309 Kategori:

Oplev den enestående METABO støvsuger ASR 35 H ACP – en kompakt og kraftfuld løsning, der revolutionerer måden, hvorpå du håndterer både vådt og tørt affald. Denne innovative kombisuger er designet til professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydeevne. Dens robuste konstruktion sikrer, at den kan klare selv de mest krævende opgaver, mens den kompakte størrelse gør det muligt at transportere den nemt i bilen, så du altid har den ved hånden, uanset hvor arbejdet fører dig hen.

En af de mest fremtrædende funktioner ved METABO ASR 35 H ACP er dens intelligente start- og stopautomatik til elværktøj. Denne funktion gør det muligt at tilslutte dit elværktøj direkte til støvsugeren, så du automatisk kan starte og stoppe støvsugeren med værktøjet. Dette sparer ikke blot tid, men skaber også en mere effektiv arbejdsproces, da du kan koncentrere dig om dit håndværk uden at tænke på, hvornår støvsugeren skal tændes eller slukkes. Resultatet er et renere og mere sikkert arbejdsområde, hvilket er en stor fordel, hvis du arbejder under hærdige forhold.

Med sin pladsbesparende filtreringsteknologi udnytter METABO ASR 35 H ACP det begrænsede rum optimalt. Filtrene er designet til at være placeret ved siden af motoren, hvilket maksimerer pladsen i beholderen. Dette innovative design sikrer, at du kan samle en betydelig mængde affald, før det er nødvendigt at tømme beholderen, hvilket gør det til en ideel partner til større projekter, hvor affald kan samle sig hurtigt.

Støvsugeren opfylder desuden de strenge krav til byggeplads H-støvsugere, hvilket betyder, at den effektivt kan håndtere skadelige stoffer og støvprodukter, der ofte findes i bygge- og renoveringsmiljøer. Med sin høje sugeevne og præcise filtrering kan du føle dig tryg ved, at du arbejder i et sundt og sikkert miljø – ikke kun for dig selv, men også for dine kolleger.

METABO ASR 35 H ACP kombinerer funktionalitet og design i en pakke, der virkelig skiller sig ud. Uanset om du står over for rengøring efter et større byggeprojekt eller blot ønsker at vedligeholde et rent arbejdsområde, leverer denne støvsuger en ydeevne, der kan imponere selv de mest kræsne håndværkere. Tag kontrollen over dit arbejdsmiljø og oplev fordelene ved en støvsuger, der er skabt til at klare enhver udfordring – METABO ASR 35 H ACP, din pålidelige partner i arbejdet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “METABO støvsuger ASR 35 H ACP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.