Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14

5.195 kr.

Opdag Starmix ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 støvsuger med kraftfuld sugeevne og effektiv HEPA-filtrering – ideel til professionel brug og ren luft.

Køb her

Varenummer (SKU): 5576601755416187 Kategori:

Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 er ikke bare en støvsuger; det er en uundgåelig partner for enhver professionel, der værdsætter kvalitet, effektivitet og sikkerhed i deres arbejde. Denne kompakte kombisuger til både vådt og tørt affald er designet til at imødekomme de specifikke krav, der stilles i en moderne arbejdsplads, herunder de strenge retningslinjer fra Arbejdstilsynet ved asbestsanering. Glem alt om klodset og besværlig rengøring; denne støvsuger er skabt til at gøre arbejdet både lettere og mere effektivt.

Det innovative design gør støvsugeren let at transportere, hvilket gør den ideel til brug i bilen eller på arbejdspladsen. Den fylder minimalt, hvilket betyder, at du har mere plads til at transportere andre essentielle værktøjer og udstyr. Ønsker du at nå ind i de små kroge og hjørner uden problemer? Starmix ISC 1625 H leverer med sit ergonomiske design, der gør det let at manøvrere i trange rum, uden at gå på kompromis med sugype og effektivitet.

En af de mest markante funktioner ved denne støvsuger er dens start- og stopautomatik, som gør det muligt at tilslutte elværktøj direkte til støvsugeren. Dette er en gamechanger for håndværkere, der arbejder med projekt, hvor affald genereres under processen. Den automatiske funktion sikrer, at støvsugeren tænder og slukker, når værktøjet anvendes, hvilket ikke alene sparer energi men også sikrer en renere og mere organiseret arbejdsplads på ingen tid.

Med en pålidelig HEPA 14-filtrering er beskyttelsen mod skadelige partikler i topklasse. Denne teknologi sikrer, at selv de fineste støvpartikler fanges og forbliver i støvsugeren, så du kan arbejde med ro i sindet. Specielt i opgaver, hvor asbest eller andre skadelige stoffer er involveret, kan du være sikker på, at Starmix ISC 1625 H beskytter både dig og dit arbejdsmiljø.

Støvsugerens fleksibilitet gør det muligt at bruge både plastsække og genanvendelige filtre, så du kan tilpasse det til dine specifikke behov og præferencer. Filtrene optager ikke plads i beholderen, hvilket giver dig maksimal kapacitet til affald og gør det lettere at holde arbejdet organiseret og effektivt.

Med Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 får du ikke blot et effektivt rengøringsapparat, men også en værdifuld medarbejder, der står klar til at støtte dig i dit håndværk. Uanset om du er professionel håndværker, renoverer dit hjem eller arbejder med specialiserede opgaver, vil denne støvsuger gøre din hverdag lettere, mere effektiv og samtidig sikre et sundt arbejdsmiljø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.