Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 1 batteri, inkluderet oplader – rød

3.029 kr.

Oplev Bosch Unlimited 7 ProAnimal – den ledningsfrie støvsuger, der nemt fjerner dyrehår og sikrer en uovertruffen rengøring i hele hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900002526023 Kategori:

Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM er ikke bare en støvsuger; det er en revolution inden for rengøring, designet specifikt til dyreejere og alle dem, der ønsker en ubesværet oplevelse i deres hjem. Med sin fremragende teknologi og innovative funktioner leverer denne ledningsfrie støvsuger en kombination af kraftfuld sugeevne og brugervenlighed, der gør rengøringen til en leg.

Forestil dig en hverdag, hvor du ikke længere skal bekymre dig om at trække rundt på en tung ledning. Med Bosch Unlimited 7 ProAnimal kan du bevæge dig frit rundt i dit hjem uden begrænsninger. Udstyret med et højeffektivt batteri giver støvsugeren dig op til 60 minutters driftstid på én opladning. Dette betyder, at du kan komme gennem hele dit hjem og tackle selv de mest udfordrende rengøringsopgaver uden at skulle aflade eller skifte batteri. Den medfølgende hurtigoplader gør det nemt at få batteriet klar til brug, når du har brug for det.

Med det innovative ProAnimal tilbehør er Bosch Unlimited 7 ProAnimal designet til at fjerne dyrehår fra alle overflader. Uanset om det er sofaen, gulvet eller bilens interiør, leverer denne støvsuger en effektiv rengøring – selv de mest genstridige hår slipper ikke væk. Den særskilte dyse til dyrehår er specialdesignet til at fange selv de fineste hår, så du kan nyde et rent og sundt hjem.

Støvsugeren har et ergonomisk design, som gør den let at manøvrere. Den lette vægt gør det muligt for dig at bære den op ad trapper eller ind i svært tilgængelige områder uden nogen anstrengelse. Den praktiske 2-i-1 funktion giver dig mulighed for at konvertere den fra en almindelig støvsuger til en håndholdt støvsuger på sekunder, hvilket gør det nemt at nå ind i hjørner, bilen eller andre trange steder.

Med den avancerede filtreringsteknologi er Bosch Unlimited 7 ProAnimal også skabt til at forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Det integrerede HEPA-filter fanger allergener og støvpartikler, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der lider af allergier eller har sensitivitet overfor almindelig snavs.

Bosch Unlimited 7 ProAnimal kommer i en stilren rød farve, der gør den til et moderne og elegante tilbehør til dit hjem. Den kombinerer funktionalitet og design, så du ikke bare får en effektiv rengøringsløsning, men også et produkt, du vil have stående fremme.

Når du vælger Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM, vælger du ikke bare en støvsuger; du vælger en ny livsstil, hvor rengøring bliver en mindre byrde, og hvor du kan tilbringe mere tid på det, der virkelig betyder noget. Giv dig selv og dit hjem den renhed, det fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Unlimited 7 ProAnimal BBS711ANM – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 1 batteri, inkluderet oplader – rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.