Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 2 batterier, inkluderet oplader – satin black

10.037 kr.

Oplev Samsung BESPOKE Jet Complete med kraftfuld sugning og to batterier. Ledningsfri frihed og elegant design gør rengøringen til en leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900442756851 Kategori:

Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK er mere end blot en støvsuger; det er en revolution i din rengøringsrutine. Når du vælger denne elegante og kraftfulde enhed, træder du ind i en verden af innovation og funktionalitet, hvor hver detalje er designet med dig i tankerne.

Forestil dig en støvsuger, der kombinerer enestående gribesikkerhed med en fantastisk sugekraft, alt sammen pakket ind i et stilrent og moderne design. Med sin ledningsfrie funktion kan du nu bevæge dig frit rundt i hjemmet uden at skulle bekymre dig om stikkontakter og kabler, der hænger i vejen. Uanset om du skal støvsuge tæpper, hårde gulve eller de snævre hjørner, vil BESPOKE Jet gøre det muligt for dig at komme til overalt med lethed og elegance.

Støvsugerens avancerede teknologiske egenskaber løfter din rengøringsoplevelse til nye højder. Den er udstyret med to kraftige batterier, der sikrer en lang driftstid, så du kan færdiggøre rengøringen uden pauser for genopladning. Med den inkluderede oplader er det både nemt og praktisk at holde batterierne klar til brug. Og når det er tid til at tømme støvbeholderen, er det en leg. Det innovative design gør, at du nemt kan slippe af med snavset uden at få hænderne beskidte.

Den modulære opbygning giver dig mulighed for at skifte mellem pind- og håndholdt funktion med det samme, hvilket gør det til det perfekte redskab til både store flader og svært tilgængelige steder. Takket være de medfølgende tilbehør, såsom børster og kreative mundstykker, kan du tackle forskellige overflader og materialer effektivt. Uanset om det gælder sofaen, bilen eller de skjulte støvranker bag møblerne, så har BESPOKE Jet det rette værktøj til opgaven.

BESPOKE Jet’s støvafskærmningsteknologi sikrer, at selv de mindste partikler fanges, hvilket resulterer i et renere hjem og et sundere indeklima. Lyden er også behagelig; støvsugeren er designet til at minimere støj, så du kan gøre rent uden at forstyrre husstandens ro. Du kan sagtens støvsuge om morgenen, mens resten af familien stadig slumrer.

Det stilfulde satin black finish pryder enhver indretning og giver en følelse af luksus og elegance. Med Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK får du ikke blot en støvsuger, men en partner i din hverdag, der bringer kvalitet, effektivitet og stil til dit hjem. Gør rengøringen til en fornøjelse, og oplev forskellen med denne fantastiske støvsuger, der er designet til at gøre livet lettere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS28C9784QK – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – 2 batterier, inkluderet oplader – satin black”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.