Philips SpeedPro Max XC7042 – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – snoet rød

2.670 kr.

Oplev Philips SpeedPro Max XC7042 – den ledningsfrie støvsuger der kombinerer kraft og fleksibilitet, perfekt til nem rengøring af hele hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900825334006 Kategori:

Oplev en ny standard for renlighed med Philips SpeedPro Max XC7042, en ledningsfri støvsuger, der forvandler den daglige opgave med rengøring til en fornøjelse. Med sit moderne design i en strålende snoet rød farve, kombinerer denne støvsuger ikke bare funktionalitet, men også stil, så du kan føle dig inspireret, når du går i gang med at gøre dit hjem klart.

Philips SpeedPro Max er ikke bare en almindelig støvsuger; den er designet til at levere enestående ydeevne og fleksibilitet. Den kraftfulde sugeevne sikrer, at selv de mindste støvpartikler og snavs hurtigt fjernes fra alle overflader, lige fra hårde gulve til tæpper. Med sin innovative 360 graders sugemundstykke kan du komme ind i de vanskeligste hjørner og kanter, hvilket gør rengøringen hurtigere og mere effektiv.

Det ledningsfrie design giver dig frihed og mobilitet. Glem alt om at bekymre dig om strømkabler, der sætter begrænsninger for, hvor du kan gå. Uanset om du skal rengøre i stuen, op ad trappen eller i bilen, er SpeedPro Max din perfekte ledsager. Den er let og bærbar, så du kan bevæge dig frit rundt i dit hjem, uden at du skal slæbe rundt på en tung støvsuger.

Batterilevetiden er også imponerende; med op til 65 minutters brugstid på en enkelt opladning, kan du nemt dæmpe hver eneste plet hurtigt og effektivt. Og når det er tid til at oplade, tager det kun 5 timer at nå 100% kapacitet, så du hurtigt kan komme tilbage til din rengøringsopgave.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved SpeedPro Max er den integrerede håndholdte støvsuger. Denne funktion gør det muligt for dig hurtigt at skifte til en letvægtsversion, perfekt til rengøring af møbler, bilinteriør eller små, vanskelige områder, der kræver ekstra opmærksomhed. Alt, hvad du behøver at gøre, er at tage den af og fortsætte dit arbejde uden afbrydelser.

Hygiejne er en vigtig faktor for mange, og Philips har tænkt på det. Det avancerede filtersystem fanger op til 99,9% af de ultra-fine støvpartikler, hvilket sikrer et sundere miljø for dig og din familie. Med det nemme og hygiejniske affaldssugersystem bliver det lettere end nogen sinde at tømme støvbeholderen – simpelthen ved et klik, så slipper du for at røre ved støvet.

Philips SpeedPro Max XC7042 er ikke bare en støvsuger; det er en investering i dit hjems renhed og dit velvære. Den kombinerer avanceret teknologi med stilfuldt design, hvilket giver dig værktøjerne til at opnå det resultat, du ønsker. Gør rengøringen til en leg, og oplev hvor effektiv og hurtig en støvsugning kan være med Philips SpeedPro Max. Din perfekte partner til daglig rengøring er endelig her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips SpeedPro Max XC7042 – støvsuger – ledningsfri – pind/håndholdt – snoet rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.