Tilbud!

Håndholdt støvsuger Tristar KR-3150 0,2 L 72 dB Sort 90W

Original price was: 634 kr..Current price is: 582 kr..

Oplev kraften i Tristar KR-3150 håndholdt støvsuger – kompakt design, høj sugeevne og lavt støjniveau gør rengøringen til en leg. Perfekt til små rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800158994903 Kategori:

Oplev friheden ved en renere hverdag med Tristar KR-3150 håndholdt støvsuger. Denne kompakte og lette støvsuger er designet til at gøre rengøringen til en leg, så du kan bruge mere tid på de ting, der virkelig betyder noget for dig. Med en elegant sort finish tilfører den ikke blot funktionalitet men også stil til dit hjem, samtidig med at den er så praktisk, at du nemt kan tage den med dig, hvor end du måtte gå.

Med en imponerende sugekraft på 90 watt kan denne håndholdte støvsuger tackle enhver form for skidt og snavs. Uanset om det er krummer fra morgenmaden, hår fra kæledyret eller støvpartikler, vil Tristar KR-3150 hurtigt og effektivt få arbejdet gjort. Den lille beholder på 0,2 liter gør det nemt at tømme affaldet, så du kan komme videre med din dag uden besvær. Du vil virkelig blive overrasket over, hvor meget denne lille maskine kan klare.

Støjniveauet på blot 72 dB sikrer en stille og behagelig rengøringsoplevelse, hvilket betyder, at du kan støvsuge i stuen, mens børnene sover, eller tage den med ud i bilen uden at genere naboerne. Den lave støj gør, at denne støvsuger er ideel til brug i hjemmet, uanset tid på døgnet. Det er en løsning, der harmonerer med en travl livsstil, hvor ro og orden er en prioritet.

Tristar KR-3150 er bygget af holdbart plastik, hvilket sikrer, at den også modstår dagligdags slid og dermed har en lang levetid. Den ergonomiske form gør det nemt at holde støvsugeren, selv når du gør rent i flere minutter ad gangen. Slip for besværet med ledninger og tunge apparater; denne håndholdte støvsuger er den perfekte følgesvend i kampen mod støv og rod.

Desuden er denne støvsuger både dyre- og miljøvenlig. Du kan bruge den med god samvittighed, velvidende at du træffer et bæredygtigt valg til dit hjem. Den er udviklet til at være effektiv og energieffektiv, så du kan få det maksimale ud af din rengøring uden at tømme pengepungen.

Uanset om du er en travl forælder, en studerende, der har brug for at holde sit værelse pænt, eller bare en, der værdsætter et rent hjem, vil Tristar KR-3150 håndholdt støvsuger være din trofaste rengøringspartner. Gør rengøringen til en enklere opgave og opnå resultater, som du kan være stolt af. Tag styringen med din husstand og oplev, hvordan dette lille, men kraftfulde apparat kan forvandle din rengøringsrutine. Med Tristar KR-3150 er dit hjem kun et klik væk fra at være skinnende rent.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndholdt støvsuger Tristar KR-3150 0,2 L 72 dB Sort 90W”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.