Tilbud!
,

Håndholdt støvsuger TE-VC 18 Li – Solo

Original price was: 554 kr..Current price is: 354 kr..

Oplev kraften i TE-VC 18 Li – Solo håndholdt støvsuger. Let, effektiv og trådløs – perfekt til hurtig rengøring uden besvær. Tag kontrollen tilbage nu

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800284666697 Kategorier: ,

Oplev en ny standard for rengøring med den håndholdte støvsuger TE-VC 18 Li – Solo fra Einhell, en uundgåelig hjælp i dit hjem. Denne kompakte og kraftfulde støvsuger er designet til at imødekomme alle dine behov for hurtig og effektiv rengøring, uanset om det er snavs på gulvet, krummer fra bordet eller støv i hjørnerne. Med en stilren sort og rød farvekombination får du ikke blot et funktionelt apparat, men også et æstetisk tiltalende skud til din rengøringsrutine.

TE-VC 18 Li – Solo er en del af Einhells innovative Power X-Change system, hvilket giver dig muligheden for at anvende samme batteri på tværs af en række forskellige værktøjer og apparater. Det betyder, at denne støvsuger ikke kun er nem at bruge, men også praktisk, da du kan skifte mellem værktøjer uden at bekymre dig om opladning af flere batterier. Med et effektivt lithium-ion-batteri får du en imponerende driftstid, hvilket gør denne støvsuger ideel til både små og større opgaver.

Uden behov for støvsugerposer, kan du nemt tømme støvbeholderen, når den er fuld. Det sparer dig for både tid og penge, da du undgår hyppige køb af poser. Det brugervenlige design sikrer, at du nemt kan få adgang til beholderen og rengøre den på et øjeblik. Med sit letvægtsdesign kan du nemt tage støvsugeren rundt i hele huset, og den ergonomiske håndtag sikrer, at du har et godt greb, selv ved længere brug.

Funktionelt set leverer TE-VC 18 Li – Solo en sugeevne, der er både kraftfuld og skånsom. Det robuste filter fanger selv de mindste partikler, hvilket gør den til et fremragende valg for husstande med allergikere. Derudover gør det tætsiddende design, at støvsugeren kan nå selv de vanskeligste steder, herunder under møbler eller op ad vægge, så du kan opnå en grundig rengøring, hvor som helst det er nødvendigt.

Uanset om du har brug for at rense din bil, hurtigt fjerne krummer fra spisebordet eller tage en hurtig runde i stuen, vil TE-VC 18 Li – Solo være din trofaste følgesvend. Med denne håndholdte støvsuger fra Einhell får du ikke kun en effektiv rengøringsløsning, men også en smart investering i din daglige livskvalitet. Fordyb dig i en verden af lethed og effektivitet – din rengøring vil aldrig være den samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndholdt støvsuger TE-VC 18 Li – Solo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.