Makita Cl117fdx7 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Hvid/Purpur Inkluderet Oplader

1.502 kr.

Oplev Makita Cl117FDX7, den alsidige støvsuger uden pose, som kombinerer kraft og fleksibilitet i et elegant design – ideel til alle rengøringsopgaver.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900658259988 Kategori:

Oplev en ny standard inden for rengøring med Makita CL117FDX7, en alsidig og kraftfuld støvsuger, der kombinerer funktionalitet med elegant design. Denne støvsuger er skabt til at imødekomme dine rengøringsbehov, uanset hvor du befinder dig, og gør det med en imponerende lethed.

Makita CL117FDX7 er en unik 2-i-1 støvsuger, der kan bruges både som en håndholdt og en pindestøvsuger. Det betyder, at du nemt kan skifte mellem at komme ind i de snævre kroge af dit hjem eller rengøre større flader uden besvær. Med en vægt på kun 1,6 kg er den let at håndtere, hvilket gør den ideel til daglig brug, selv for dem, der måtte have problemer med tungere apparater. Den ergonomiske udformning sikrer, at du kan bruge den i længere tid uden at føle ubehag.

Den ledningsfri funktion gør det muligt at bevæge sig frit rundt i hjemmet uden at blive begrænset af ledninger. Med en kraftfuld batteriteknologi kan du nyde op til 20 minutters kontinuerlig rengøringstid, hvilket giver dig rigeligt med tid til at gøre rent uden at tænke på opladning hele tiden. Selve opladningen går hurtigt, så du hurtigt kan få din støvsuger klar til næste rengøringssession.

Desuden er CL117FDX7 designet uden pose, hvilket betyder, at du slipper for besværet med at skulle købe og skifte poser. Den indbyggede opsamlingsbeholder er nem at tømme og rengøre, hvilket sparer dig tid og penge. Det gør det også mere bæredygtigt, da du ikke smider poser væk efter hver brug.

De kraftige sugeegenskaber sikrer, at både støv, skidt og småpartikler nemt opsamles fra alle typer overflader. Uanset om du bevæger dig fra gulvtæppet til fliserne i køkkenet, vil Makita CL117FDX7 altid levere en grundig rengøring, der efterlader dit hjem plettet og indbydende.

Det stilrene design i hvid og purpur gør ikke kun støvsugeren funktionel, men også til en æstetisk tilføjelse til dit hjem. Den passer perfekt ind i moderne indretninger og skaber en elegant atmosfære.

Makita CL117FDX7 støvsuger er mere end bare et rengøringsredskab; det er din nye følgesvend i kampen mod støv og snavs. Med dens kombination af kraft, fleksibilitet og elegancen i designet, vil rengøringen ikke bare være en pligt, men en oplevelse. Tag skridtet mod et renere hjem i dag og gør rengøringen til en leg med Makita CL117FDX7.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Cl117fdx7 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Hvid/Purpur Inkluderet Oplader”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.