Krifa – din partner i forsikring og medlemskab

Hos Krifa tilbyder vi en omfattende forsikringsdækning, der giver dig tryghed i hverdagen. Uanset om du står over for uforudsete hændelser som sygdom, arbejdsløshed eller ulykker, kan du være sikker på, at vi har din ryg. Vores pakke indeholder alt fra syge- og ulykkesforsikring til arbejdsløshedsforsikring og dækning ved kritisk sygdom. Vi sørger for, at du og din familie er økonomisk dækket, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Med Krifa som din partner kan du stole på, at du har den bedst mulige forsikringsdækning, der giver dig den nødvendige tryghed i livet.

Fleksible medlemskabsløsninger

Hos Krifa tilbyder vi fleksible medlemskabsløsninger, der passer til dine behov. Uanset om du er selvstændig, studerende eller lønmodtager, kan vi skræddersy et medlemskab, der giver dig de forsikringer og ydelser, du har brug for. Se udvalget af Krifa her og find den løsning, der passer bedst til din situation.

Personlig rådgivning, når du har brug for det

Hos Krifa tilbyder vi personlig rådgivning, når du har brug for det. Vores erfarne rådgivere står klar til at hjælpe dig med alt fra forsikring og medlemskab til karriererådgivning og juridisk bistand. Uanset om du står over for en større livsændring eller blot har et enkelt spørgsmål, kan du altid regne med vores støtte og vejledning. Har du brug for at blive medlem af en fagforening, kan du køb SL online nu. Vores rådgivere er her for dig, når du har brug for det.

Digitale selvbetjeningsløsninger for din bekvemmelighed

Hos Krifa tilbyder vi et bredt udvalg af digitale selvbetjeningsløsninger, der gør det nemt og bekvemt for dig at administrere dine forsikringer og medlemskab. Via vores brugervenlige online-platform kan du nemt tilmelde dig, ændre dine dækninger, anmelde skader og meget mere – når det passer dig. Vores digitale løsninger er udviklet med fokus på at give dig den bedst mulige oplevelse og spare dig for unødvendig tidsspilde. Uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til dine forsikringsoplysninger og kan foretage de nødvendige ændringer med få klik.

Konkurrencedygtige priser, du kan stole på

Hos Krifa kan du være sikker på at få konkurrencedygtige priser på dine forsikringer og medlemskab. Vi forhandler konstant med vores leverandører for at sikre, at du får den bedste pris på markedet. Vores store medlemsbase giver os mulighed for at opnå stærke rabatter, som vi videregiver direkte til dig. Derudover gennemgår vi løbende dine forsikringer for at sikre, at du ikke betaler for mere, end du har brug for. Vi sætter en ære i at være en pålidelig og transparent partner, så du altid kan stole på, at du får den bedste pris.

Solidarisk fællesskab med ligesindede

Hos Krifa er vi et solidarisk fællesskab af ligesindede, der tror på, at vi står stærkere sammen. Vi deler et fælles værdigrundlag og en vision om at skabe tryghed og muligheder for vores medlemmer. Gennem vores medlemskab får du adgang til et stærkt netværk af mennesker, der ligesom dig, sætter pris på fællesskab, tryghed og personlig udvikling. Sammen kan vi opnå mere, end vi kan hver for sig.

Lokal tilstedeværelse i hele Danmark

Krifa har et stærkt lokalt netværk af kontorer fordelt over hele Danmark. Uanset hvor du bor, kan du få personlig rådgivning og hjælp af vores lokale eksperter. Vi har mere end 50 kontorer landet over, så du kan altid finde et Krifa-kontor i nærheden. Vores medarbejdere kender de lokale forhold og kan hjælpe dig med alt fra forsikringer til medlemskab. Hos Krifa får du den personlige service, du har brug for, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Hurtig sagsbehandling ved skader

Hos Krifa sætter vi en ære i at behandle dine skader hurtigt og effektivt. Vores erfarne medarbejdere arbejder målrettet for at få din sag afsluttet så hurtigt som muligt. Vi forstår, at en skade kan være en stressende oplevelse, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at lette processen og sikre, at du får den erstatning, du har krav på, uden unødig ventetid. Vores mål er altid at levere en hurtig og smidig sagsbehandling, så du kan komme videre med dit liv.

Forebyggende rådgivning for din sundhed

Som medlem af Krifa får du adgang til forebyggende rådgivning for din sundhed. Vores erfarne sundhedsrådgivere kan hjælpe dig med at identificere potentielle risikofaktorer og udarbejde en personlig handlingsplan, der kan forbedre din generelle trivsel. Uanset om du ønsker vejledning om kost, motion eller stressreduktion, står vores eksperter klar til at give dig de redskaber, du har brug for til at leve et sundere liv. Med Krifa som din partner tager du aktivt ansvar for din egen velbefindende.

Attraktive medlemsfordele, du kan nyde godt af

Som medlem af Krifa kan du nyde godt af en række attraktive fordele. Du får adgang til en bred vifte af forsikringer, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om du har brug for indbo-, ulykkes- eller bilforsikring, kan Krifa hjælpe dig med at finde den rette dækning. Derudover tilbyder Krifa også juridisk rådgivning, hvor du kan få professionel assistance i forbindelse med arbejdsrelaterede spørgsmål. Endvidere får du som medlem adgang til en række rabataftaler, der giver dig mulighed for at spare penge på alt fra ferierejser til dagligvarer. Krifa sætter en ære i at give sine medlemmer de bedste betingelser og støtte dem i hverdagen.