Hvad siger anmelderne om iPhone 13?

Anmelderne er enige om, at kameraet på iPhone 13 tager fantastiske billeder. De fremhæver den forbedrede billedkvalitet, som giver skarpere detaljer og mere levende farver. Især i situationer med dårligt lys klarer iPhone 13 sig rigtig godt, hvor billederne stadig fremstår klare og veleksponerede. Desuden roser anmelderne de nye kamerafunktioner, som giver brugerne endnu flere muligheder for at tage professionelle billeder direkte fra mobiltelefonen.

Batteri holder i hele dagen

Ifølge anmelderne holder iPhone 13’s batteri i hele dagen. Flere anmeldere fremhæver, at man uden problemer kan få batteriet til at holde fra morgen til aften ved normal brug. Nogle anmeldere mener endda, at batteriet holder længere end forgængeren iPhone 12. Hvis du vil læse mere om, hvad anmelderne siger om iPhone 13’s batteri, kan du se anmeldelser af iPhone 13.

Forbedret skærm giver flotte visuals

Skærmen på iPhone 13 har fået et markant løft sammenlignet med tidligere modeller. Den nye Super Retina XDR-skærm leverer flotte, livagtige billeder med høj kontrast og stærke farver. Brugerne fremhæver den forbedrede skærm som et af de største plus ved den nye iPhone. Sammen med den hurtige A15 Bionic-chip giver den forbedrede skærm en fantastisk visuel oplevelse. For dem, der allerede er begejstrede for iPhones skærm, kan Se udvalget af iPhone 15 være et interessant næste skridt.

Hurtig A15 Bionic-chip

Den nye A15 Bionic-chip, som driver iPhone 13, får stor ros af anmelderne. Chippens ydeevne beskrives som lynhurtig og effektiv, hvilket giver en smidig og responsiv oplevelse ved brug af telefonen. Anmelderne fremhæver, at chippens avancerede grafiske kapacitet også giver forbedret ydelse til krævende opgaver som gaming og videoredigering. Overordnet set anses A15 Bionic-chippens præstation som et solidt teknologisk løft, der giver iPhone 13 et markant ydelsesforbedring i forhold til forgængeren.

Ny og forbedret 5G-ydelse

Den nye iPhone 13 tilbyder en markant forbedret 5G-oplevelse sammenlignet med tidligere iPhone-modeller. Anmelderne fremhæver, at 5G-hastigheden er hurtigere og mere stabil, hvilket giver en mere flydende og responsiv oplevelse ved streaming af video, online gaming og andre data-krævende aktiviteter. Derudover understøtter iPhone 13 et bredere udvalg af 5G-bånd, hvilket betyder, at brugerne får adgang til 5G-netværk i flere områder. Samlet set bidrager de forbedrede 5G-egenskaber til, at iPhone 13 leverer en mere fremtidssikret og effektiv mobiloplevelse.

Mere plads med op til 1TB lagerplads

Den nye iPhone 13-serie tilbyder op til 1TB lagerplads, hvilket er en markant forøgelse sammenlignet med tidligere modeller. Dette ekstra lagerplads giver brugerne mulighed for at gemme flere fotos, videoer og andre filer på deres telefon uden at skulle bekymre sig om pladsmangel. Anmeldere fremhæver, at denne øgede lagerkapacitet er særligt nyttig for dem, der optager meget video eller har et stort bibliotek af digitalt indhold.

Elegant design med genkendeligt look

iPhone 13 har et elegant og genkendeligt design, som bygger videre på de velkendte linjer fra tidligere iPhone-modeller. Designet er minimalistisk og stilrent, med et glat aluminiumsstel og et robust glascover på både for- og bagside. Kameramodulet på bagsiden er diskret integreret og bidrager til det helstøbte udtryk. Selvom iPhone 13 ikke adskiller sig markant fra forgængeren, så er det et design, som mange brugere sætter pris på, da det er genkendeligt og tidløst.

Forbedret vandtæthed og stødsikkerhed

iPhone 13-serien har fået et markant forbedret vandtæthedsklassificering på IP68, hvilket betyder at telefonerne kan klare at være nedsænket i op til 6 meter vand i op til 30 minutter uden at tage skade. Derudover er telefonerne også blevet mere stødsikre, så de bedre kan modstå fald fra op til 2 meters højde. Disse forbedringer gør iPhone 13 til en mere robust og holdbar smartphone, der kan klare de fleste daglige stød og vandsprøjt.

Gratis opgradering til iOS 15

Med iPhone 13 får brugerne automatisk en gratis opgradering til iOS 15, Apples nyeste mobiloperativsystem. iOS 15 indeholder en række nye funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen. Blandt andet er der forbedringer til Beskeder, Kort og Fotos-appen. Derudover er der også fokus på forbedret privatlivsbeskyttelse. Samlet set giver iOS 15-opgraderingen iPhone 13-ejere adgang til en lang række nyttige funktioner, uden at de skal betale ekstra.

Priser starter fra 6.999 kr.

Selvom de nye iPhone 13-modeller har en høj startpris på 6.999 kr., mener anmelderne at prisen står mål med den forbedrede ydeevne og de nye funktioner. Telefonerne er udstyret med Apples seneste A15 Bionic-chip, som giver en markant hurtigere processorkraft. Derudover har de fået et opgraderet kamerasystem, der ifølge anmelderne leverer imponerende billeder og videoer. Samlet set vurderer de fleste anmeldere, at iPhone 13-serien er et godt køb for de forbrugere, der har råd til de relativt høje priser.